Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2009 11:18 - Скръбно писмо, безсмислена любов и отговор на загрижен приятел
Автор: catherine Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1314 Коментари: 0 Гласове:
0



Мила моя К.,
В отговор на твоето "скръбно" писмо ти изпращам плика, марките и лист, на който да пишеш.
И все пак, помисли си, че последната надежда е нещо голямо и тя не бива да се опира на плик и марка, нали?!
Що се отнася до писмото, което мислиш да изпратиш на Мистър Т., ще се опитам да го дооформя:
Dear Mr. T.,
My name is K. I live in Sofia. I`m thirteen years old. He don`t ist light and happy, because I love you. I know - that love is impossible, but I need you and your love. You can believe me.
                                                                                                                          With love, K.
Мисля, че това е достатъчно, а сега ще ти го преведа. Не зная обаче дали текстът ще ти допадне:
Скъпи Т.,
Моето име е Катя. Живея в София. На 13 год. съм. Искам да ви разкажа за моя живот. Той не е лесен и щастлив, защото те обичам и зная, че тази любов е неосъществима. Но аз имам нужда от вас - вие можете да вярвате в това!
                                                                                                  С любов : К.
Мило К., вярвам,  че ти твърдо си решила да изпратиш това писмо и моите препоръки няма да те спрат. Но искрено желая ти да не повториш грешката, която аз направих в живота. Няма сега да ти я описвам, ти в общи линии си наясно с нея. Но мило момиче, работата е там, че ако ти пуснеш това писмо, повярвай ми, после много трудно ще забравиш този човек. А тази любов е безсмисленна.
Каквато и болка да предизвиква у нас тази дума, такава любов е безсмисленна. Той няма да отговори на любовта ти, защото има семейство и ти не би трябвало да се стремиш да го разбиеш. Може би ще ти прозвучат наставнически тези думи, но аз ти желая наистина само доброто!
Ти трябва да се опиташ да го забравиш! Зная, че любовта не се забравя лесно и все пак, ако ти сега не си го наложиш това, после (когато му пуснеш писмото), ще бъде наистина късно! Повярвай ми! Това го зная от личен опит!
Помисли си добре преди да пуснеш това писмо! Не е ли все пак по-добре да потърсиш любовта около себе си, а не да я гониш във ФРГ?
А любовта е нещо велико. Не оставяй сърцето си никога без любов, но преценявай добре тази любов - дали тя ще ти донесе щастие или не! А това е важно в любовта. Ако ти продължаваш да мислиш за Т. и да го затваряш все по-навътре в сърцето си, ти няма да бъдеш щастлива от тази любов, а само ще страдаш! Затова аз те съветвам да не му пишеш, а да се опиташ да се пребориш със себе си! Един ден, когато успееш, ще бъдеш щастлива от това! И не се отчайвай от първоначалния си неуспех и помни: ЛЮБОВТА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ЛЕСНО!
Но вярвай, че със силна воля тя може да се забрави!!!
К., може би това писмо ще ти причини болка, но аз ти го пиша, защото те обичам и защото искрено желая да те предпазя от една погрешна стъпка, която може да обърка целия ти живот. А ти си още толкова млада - пред теб е светът и любовта! Помисли все пак върху тези редове!
И моля те, напиши ми какво си решила, но откровенно.
Писмото изпрати по пощата, а не по родителите.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: catherine
Категория: Лични дневници
Прочетен: 310017
Постинги: 167
Коментари: 0
Гласове: 661
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930